Yukarı Alegöz Şehit Adem Ballı İlkokulu

Vizyon: Köyümüzün geleceği olacak öğrencilerimizin olabildiğince iyi eğitim almalarını ve geleceği kucaklayan bir yapı içinde olmalarını; bunları yaparken okulumuzunda fiziksel yapısını günün şartlarına göre dizayn ederek teknolojik yönden donanımını sağlamak,iyi bir eğitim ortamı sağlamak.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Laik ve bilimsel düşünceye inanan, düşünen, sorgulayan, paylaşmayı seven, insan hak ve özgürlüklerini her ortam ve şartta savunan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Başlangıç: 09:00 Bitiş: 14:20
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis yoktur. Özel araçla sağlanmaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitademballiio.meb.k12.tr

Adres - YUKARIALEGÖZ KÖYÜ YUKARIALEGÖZ KÜME EVLERİ KÖY TÜZEL KİŞİLİĞİ KÖY TÜZEL KİŞİLİĞİ BLOK NO 20 KIZILIRMAK / ÇANKIRI

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çankırı ili Kızılırmak ilçesi Yukarı Alegöz Köyü´ndedir. Köyümüz yaklaşık 1200 nüfusa sahiptir. Sağlık Ocağı mevcut olup, köy halkı geçimini kavun, pancar, buğday, sebze yetiştiriciliğinden ve büyükbaş hayvancılıktan sağlamaktadır.

Ulaşım Kızılırmak-Ankara ve Kızılırmak-Çankırı otobüsleri köyümüzün içinden ve okulumuzun hemen önünden hergün düzenli olarak geçmektedir. Binek arabalarla da ulaşım rahatlıkla sağlanabilir. Ulaşım yolumuzun hemen hemen tamamı asfalttır. köyde lojman bulunmaktadır ancak öğretmenler tarafından kullanılmamaktadır. Öğretmenler ilçeden veya ilden geliş gidiş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kızılırmak ilçesine 9 km, Çankırı İline 40 km mesafededir.